HUSK fortsat GRATIS tilslutning

GRATIS tilslutning

Julegaven til hele

familien

Du kan nå det endnu - GRATIS tilkobling.

Har din bolig ikke tidligere været tilsluttet antenneforeningens net, tilbyder vi netop nu GRATIS tilkobling. Du får dermed andele i de mange foreningsfordele, vi kan tilbyde foreningens medlemmer.

Der er samtidig GRATIS genåbning af bestående lukkede stik/tilslutninger.

Tilbuddet gælder i de områder i Støvring by, hvor foreningen opererer og løber resten af 2022.

Foreningen arbejder løbende for at vore medlemmer kan få flest mulige fordele, så vi har lavet ny aftale med vores samarbejdspartner YouSee, som betyder, at du som medlem blandt andet kan få meget billigt internet, gode tilbud på mobil abonnementer, tv og streaming til fordelagtige priser.

Bestyrelsen for

STØVRING ANTENEFORENING