Se TV 2 PLAY i Bland Selv
Dato: 03-07-2020 18:22:23

Fra i dag kan man som medlem af Støvring Antenneforening se den populære TV 2 PLAY streamingtjeneste
og alle TV2's syv livekanaler via Bland Selv. Med TV2 PLAY følger alle TV2-Kanaler med Breaking News,
sport i verdensklasse, inspirerende livstilsprogrammer og knivskarp Comedy, som kan ses, når og hvor man vil.
Streamingtjenesten giver også adgang til TV2 PLAY-appen med et stort arkiv, alle TV2's Kanaler og en masse
ekstra underholdning - helt uden reklamer.

Alle kanaler og en udvalgt del af streamingindholdet kan ses via YouSee TV-boksen, YouSee TV & Film-appen og på tv.yousee.dk.
Og man kan med TV 2 PLAY også bruge TV 2 Play-appen, hvor al streamingindhold er samlet - her er det også muligt se alla TV2-kanalerne.

Alt dette får man med TV 2 PLAY i Bland Selv:
-  Fem af TV2's livekanaler: TV2, TV2 News, TV2 ZULU, TV2 Fri, TV2 Charlie
   Alm. reklameblokke indgår i live-tv.
-  TV2 SPORT og TV2 SPORT X samt op til syv eventkanaler.
   TV2 Ude på alle TV2's livekanaler
-  Adgang til TV2 PLAY-appen inkl. alle on-demand programmer med nyt
    indhold og snigpremiere hver dag - uden reklamer.

Yderligere information om det praktiske finder du  HER