NETFLIX TRICKET
Dato: 25-05-2020 14:53:28

Netflix tricket

Husk at du kan lægge dit Netflix abonnement ind i vores Bland-selv løsning!

Flere af vores medlemmer har allerede lavet "Netflix tricket" - opsagt deres abonnement hos Netflix og i stedet fået det gennem YouSee.

Priseksempel: Du har i dag Grundpakken fra Støvring Antenneforening og desuden Netflix Standard til 99 kr. pr. måned.

Opgrader til vores Mellempakke med Bland-selv så får du 10 point. Opsig dit nuværende Netflix abonnement.

Et Netflix standard koster 6 point.

For de sidste 4 point kan du frit vælge 4 kanaler f.eks. sportskanaler eller andre streamingtjenester.

Din merpris: 109 kr. pr. måned (cirkapris i hele kroner inkl. moms)

Bemærk: Du kan udskifte dine valgte Bland Selv-kanaler og streamingtjenester hver måned, hvis du har lyst, og uden det koster ekstra.

Aktuel kanaloversigt med vore 2020 priser samt og yderligere info om Bland Selv muligheder finder du  HER