TV-pakker og pakkepriser i 2020 – Informationsmøde 5. december 2019
Dato: 16-11-2019 18:04:04

Til vore medlemmer.

Som det har fremgået i dagspressen får YouSee og Discovery Networks ikke en aftale på plads inden årsskiftet.

Du kan læse mere om forhandlingerne og få svar på dine eventuelle spørgsmål på YouSee hjemmeside HER

Foreningens samarbejdspartner YouSee har tidligere fremsendt vedlagte information til alle Antenneforeninger i Danmark. Se det  HER

De faste tv-pakker 2020:

Den manglende aftale betyder, at indholdet i vore TV-pakker ændres pr. 1. januar 2020. Indholdet af de forskellige TV-pakker kan ses   HER

Information om indholdet i de faste tv-pakker:

YouSee har samtidig fremsendt vedlagte brochure for 2020 med det nye udbud og indhold fra nytår. Se brochuren  HER

Hvem har sportsrettighederne til de forskellige sportsgrene:  Se oversigten  HER

Pakkepriser 2020:

Vores samarbejdspartner/leverandør YouSee har meddelt os, at pakkepriserne(signalafgiften) på de enkelte TV-pakker ikke stiger pr. 1. januar 2020.

Sker der ændringer i pris eller indhold i løbet af 2020, vil vi naturligvis informere om dette i god tid.

Kontingent til Antenneforeningen bliver først formelt godkendt/vedtaget på generalforsamlingen i marts måned, men bestyrelsen har ingen planer om at dette skal stige.

Eneste kendte stigning for 2020 er betalingen af CopydanVerdens TV.

Hvad dækker dette beløb:  Se HER

Disse satser stiger for de enkelte tv-pakker mellem kr. 1,75 og 2,15 pr. måned.

De månedlige pakkepriser, forventer vi derfor vil være:

(afrundede hele kroner)

Grundpakken:  Årligt kr. 2.280 svarende til kr. 180 månedligt.

Mellempakken eller Bland Selv Mellempakken:  Årligt kr. 4.779 svarende til kr. 398 månedligt.

Fuldpakken eller Bland Selv Fuldpakken:  Årligt kr. 6.352 svarende til kr. 529 månedligt.

Informationsmøde:

Til orientering afholder Antenneforeningen i samarbejde med YouSee informationsmøde om hvad der sker med din tv-pakke i 2020:

Mødet finder sted torsdag den 5. december 2019 i Stubhuset.

Nærmere information følger.

Bestyrelsen.