Bestyrelsen informerer om TV-kanalerne
Dato: 04-11-2019 18:59:07

Til vore medlemmer.

Tak for de mange besøg til foreningens åbent hus i Stubhuset torsdag den 31. oktober 2019.

Bestyrelsen fik talt med rigtig mange medlemmer om den aktuelle konflikt mellem YouSee og Discovery, som i skrivende stund stadig er uafklaret, men vi tolker det som værende positivt, at begge partner nu er interesseret i en forhandlingsløsning.

Hvad forhandlingerne resulterer i ved vi selvfølgelig ikke.

Foreningens samarbejdspartner YouSee har fremsendt vedlagte information til alle Antenneforeninger i Danmark. Se det  HER

YouSee har samtidig fremsendt vedlagte brochure for 2020 med det nye udbud og indhold fra nytår, hvis altså der ikke kommer enighed med Discovery. Se brochuren   HER