YouSee Foreningsbredbånd uden TV-Pakke.

Foreningens medlemmer kan få Foreningsbredbånd uden at skulle have en tv-pakke.

Hvis du ønsker internet UDEN en tv-pakke, vil Antenneforeningen opkræve kontingent for medlemskab på kr. 31,25 pr. måned inkl. moms. (prisen er gældende for år 2021)

YouSee brochure for YouSee-foreningsbredbånd via Støvring Antenneforenings kabler finder du  HER

Tjek internet-mulighederne og priserne på din adresse  HER

HUSK: Hvis du ikke er medlem af foreningen, kan du bestille medlemskab  HER

Når medlemskab er registreret og du skal bestille internet har du følgende muligheder:

1.  På YouSee hjemmesiden:  Klik HER
   2.  Telefonisk kontakt:   70 70 40 40

3.  Hos YouSee butikken i Aalborg Storcenter, Skalborg. Se nærmere HER

Med et internetabonnement, følger der altid et trådløst modem med uden beregning.
Modemmet sikrer at du har en god Wi-Fi-dækning i hele din bolig med en god og stabil forbindelse.

VIGTIGT:
Hvis du har eventuelle problemer med din internetforbindelse, er YouSee du skal
kontakte på telefon 70 70 40 40

Opsigelse af bredbånd fra YouSee
Ønsker man at opsige sit bredbånd fra YouSee, kan dette KUN ske ved at man selv kontakter YouSee kundeservice på telefon 70 70 40 40