Specielle billige priser på bredbånd via Støvring Antenneforening

Støvring Antenneforening har en speciel prisaftale med foreningsbredbånd fra YouSee.
Se prisen på bredbånd via Støvring Antenneforening   HER
Indtast postnummer 9530
Scroll videre ned på siden og indtast den ønskede adresse

Bestil foreningsbredbånd

For at bestille foreningsbredbånd skal du klikke på teksten "Bestil Bredbånd" nederst på denne side.

Men inden man klikker på "Bestil Bredbånd" læs venligst følgende tekst:

For at se den pris du kan få via Støvring Antenneforening, skal du indtaste postnummer 9530 og den ønskede adresse og klik herefter på "Søg"

Klik på feltet: "Hvad kan jeg få på adressen?"

Hermed fremkommer de specielle priser, som du kan få på bredbånd via Støvring Antenneforening.

Videre længere nede på den YouSee-side, kan du bestille den ønskede bredbåndshastighed.

Bestil Bredbånd klik  HER