Bredbånd via antenneanlægget

Er du medlem af Støvring Antenneforening har du mulighed for at få en hurtig og billig bredbånds-forbindelse via antenneanlægget.
Støvring Antenneforening har aftale med YouSee om adgang til udvidet Foreningsbredbånd.

Hvordan bliver du tilsluttet?
Du skal henvende dig til YouSee's kundeservice på telefon 70 70 40 40, hvor du vil blive informeret om, hvad du videre skal gøre, for at få oprettet et bredbånds-abonnement.

Hvad indeholder et abonnement?

Et bredånds-abonnement inkluderer fri adgang til Internettet via en FlatRate-forbindelse og en E-mail adresse og du kan tilslutte flere computere i husstanden under samme abonnement. Med et bredbånds-abonnement har du også mulighed for at blive tilsluttet IP-Telefoni.

Se alle dine mange muligheder  HER

Oprettelse af abonnement
Ved oprettelse af abonnement leverer YouSee et trådløs modem.

Du er allerede tilsluttet bredbånd via antenneanlægget
Se priser og alle dine muligheder med foreningsbredbånd fra YouSee.
Se aktuel brochure  HER

Bestil foreningsbredbånd

For at bestille foreningsbredbånd skal du klikke på teksten "Bestil bredbånd" nederst på denne side.

Bemærk at de priser der nu fremkommer er YouSee's standard priser.
Nedenfor på siden er anført "Tjek hvad du kan få".

Du skal indtaste postnummer 9530 og den ønskede adresse og klik
herefter på "Søg", hvorefter du kan se de hastigheder og priser du kan få som medlem af Støvring Antenneforening.

Herefter kan du bestille den valgte bredbåndshastighed ved at klikke på: Bestil nu

Bestil bredbånd klik: HER

Ved fejl på bredbånd

Har du problemer med din bredbåndsforbindelse kontakt YouSee's kundeservice på telefon 70 70 40 40.

Vigtigt
Antenneforeningen kan ikke hjælpe i forbindelse ved eventuelle problemer med din Internet-forbindelsen, da det er YouSee, der håndterer Internet via vores antenneanlæg.

Opsigelse af bredbånd fra YouSee
Ønsker man at opsige sit bredbånd fra YouSee, skal man selv henvende sig til direkte

til YouSee's kundeservice på telefon 70 70 40 40 og meddele opsigelsen.